اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

هوشیاز زیباری خطاب به سعودی‌ها؛ خیلی دیر آمدید

وزیر خارجه پیشین عراق با اشاره به سفر مقامات سعودی به بغداد گفت: عربستان سعودی خیلی دیر به سراغ بغداد آمد، چندین سال بعد از ایران.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 08
کد خبر: ۸۰۲۰
به گزارش راهبرد معاصر ، هوشیار زیباری وزیر خارجه پیشین عراق با اشاره به سفرهای اخیرا مقامات عربستان و ایران و به عراق در حساب توئیتری خود نوشت: «سفر اخیرا هیات وزرای عالیرتبه سعودی به بغداد مورد استقبال است اما برای بازتوازن روابط بغداد با تهران و ریاض خیلی دیر شده است. نفوذ ایران در عراق چند سال جلوتر از سعودیها انجام شده است، آنها(سعودیها) خیلی دیر بغداد را به آغوش کشیدند.»

اشاره زیباری به سفر هیات بزرگ اقتصادی عربستان سعودی به بغداد در روز 14 فروردین است.

این در حالیست که عربستان سعودی 25 سال روابط خود را با عراق قطع کرده بود و در سال 2015 مجددا سفارت خود در بغداد را بازگشایی کرد.

حسن روحانی رئیس جمهور ایران اواخر اسفند گذشته طی یک سفر سه روزه به بغداد رفت در این کشور مورد استقبال مقامات و رهبران سیاسی و مذهبی مختلف عراق قرار گرفت. چند هفته بعد و نیمه فرورین، عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق نیز به دعوت ایران به تهران سفر کرد.

دو طرف در این دیدارها دهها طرح بزرگ اقتصادی و تجاری امضا کردند.

نخست وزیر عراق در تهران از حمایتهای ایران از بغداد در مبارزه با تروریسم تشکر کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با تروریست به ما کمک کرد و توانستیم پیروزی‌های زیادی کسب کنیم تا جایی که امروز به جایی رسیده‌ایم که ثبات و صلح بیشتری را در عراق مشاهده می‌کنیم.
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار